vragen?

KantoorVanBeek is u graag van dienst.
Neem contact op om een afspraak te maken.

Recensie

Een aantal tevreden klanten

Het is voor de meeste mensen prettig te weten wat bestaande klanten vinden van de dienstverlening van een bedrijf. Zijn mensen veelal tevreden of staan er veel klachten. Op welke specifieke onderdelen scoort het bedrijf goed en op welke wellicht iets minder. De recensies op deze pagina geven u een beeld van de dienstverlening.

Tom Stenekes en Monique Visser

Voor het eerst in je leven een huis kopen, hoe gaat dat en wie/wat heb je nodig? Als jong stel komt er dan heel veel op je af. Ouders kunnen je voor een deel helpen, maar dan. Via onze ouders kwamen we bij Kantoor Van Beek. Onze eerste afspraak was vrijblijvend advies. Marcel kwam bij ons thuis voor een verhelderend gesprek. We kregen duidelijk uitleg van kosten en wat er geregeld moest worden. Alles werd op papier gezet, waardoor het overzichtelijk bleef.

Voor het tweede gesprek kwam Marcel weer bij ons thuis.
Tussen de gesprekken was er constant mail en telefonisch contact.

Al onze vragen werden beantwoord en/of uitgezocht. Dit was ontzettend fijn. Van Beek dacht met ons mee, ging achter de dingen aan en dat gaf ons het vertrouwen. Uiteindelijk is het allemaal voor elkaar gekomen en wonen we nu in ons prachtige huisje.

We hebben een fijne samenwerking gehad met Kantoor Van Beek. Ontzettend bedankt voor alles!


Bert en Carola Punt met kinderen

Al geruime tijd zijn wij klant bij Marcel om onze verzekeringen en belasting op orde te houden. Marcel is voor ons een vraagbaak als wij niet meer uit alle administratieve rompslomp komen. Zelfs al laten de verzekeringen het afweten, dan kunnen wij erop vertrouwen dat Marcel het op de bodem uitzoekt. Het persoonlijk contact wat wij hebben met Marcel spreekt ons erg aan. We hoeven maar te bellen of Marcel staat voor ons klaar. Al is het maar voor een vraag of advies.

Bert en Carola Punt


Julie Benig

Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik bij Marcel terechtgekomen omdat ik destijds niet tevreden was over mijn tussenpersoon. Mijn hypotheek wilde ik laten omzetten van een beleggingsverzekering (woekerpolis!) in een spaarhypotheek.

Het had op verschillende vlakken diverse haken en ogen om een voor mij zo gunstig mogelijke uitkomst voor elkaar te krijgen. Marcel heeft hiervoor veel moeite gedaan.

En het is gelukt! Vanwege deze gunstige ervaring met Marcel heb ik mijn hele verzekeringspakket bij hem ondergebracht.

Samen hebben wij doorgenomen op welke vlakken verbetering nog mogelijk was en zijn enkele van mijn verzekeringen aangepast.

Uiteindelijk scheelt mij dit maandelijks toch zeker enkele tientjes!

Zijn inzet, eerlijkheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering geven mij een vertrouwd gevoel wat ik het belangrijkste vind bij het aangaan van een zakelijke relatie in deze branche.


Karina Schenk, diëtiste

Van loondienst naar franchisenemer, een spannende en leuke uitdaging. Zelf coach ik mijn cliënten met kleine gedragsveranderingen naar een gezond resultaat (gewicht). Precies! Ook ik zocht een coach om mij te begeleiden, maar dan op financieel gebied.

Ik kwam uit bij Marcel. Op zijn website geeft hij duidelijk aan een coach voor je te kunnen zijn. Dit sprak mij aan! En inderdaad ik zie Marcel als mijn financiële coach. Hij stuurt, adviseert en is altijd bereikbaar. Tijdens de opstartfase heb ik veel aan zijn adviezen gehad en nog steeds geeft hij wijze raad. Om een voorbeeld te geven; als er iets contractueels niet duidelijk is kan ik contact met Marcel opnemen. Daarnaast heb ik mijn verzekeringen bij Marcel afgesloten, op dat gebied kan ik ook bij hem terecht.

Ik raad Marcel als financieel coach aan. Hij is eerlijk, oprecht, vakkundig, professioneel maar juist heel erg persoonsgericht. Hij neemt de tijd voor je, zoekt dingen uit en komt met een duidelijk advies. Fijn om een coach te hebben die altijd bereikbaar is en vooral meedenkt! Door een goede opstartfase heb ik nu een succesvol bedrijf.

Maarten Schouten en Judith Knijn

Marcel heeft ons zowel geadviseerd bij de verkoop van onze vorige woning als bij de aankoop van onze nieuwe woning.

Mede door alle nieuwe hypotheekregels (overgang 2012 naar 2013) kwam hier de nodige kennis bij kijken en betrof het geen standaard adviestraject. Marcel heeft hierbij op een pro-actieve manier laten zien kennis van zaken te hebben waarbij hij tevens blijk gaf van goed inlevingsvermogen.

Zijn manier van adviseren kunnen wij samenvatten als deskundig, pro-actief, integer en klantgericht.


Thea van Dam en Ruud Lacks

Marcel hebben wij in 2012 goed leren kennen na een succesvolle oversluiting van de hypotheek. Daarvoor deed Marcel onze belastingen uit de tijd dat hij samen met een compagnon eigenaar was van een administratiekantoor. Omdat wij zeer tevreden waren over zijn adviezen zijn wij, toen hij Kantoor van Beek begon, als klant met hem meegegaan. Of het nu om hypotheken, belastingen of verzekeringen gaat, hij geeft altijd persoonlijk advies. Toen wij in 2012 wilde trouwen heeft Marcel voor ons uitgerekend of e.e.a. financieel haalbaar en interessant was met als resultaat een geweldige trouwdag.

In 2015 zijn wij met Marcel om de tafel gegaan om uit te rekenen wat voor ons de mogelijkheden waren voor een nieuwe hypotheek. Ons huis was verkocht en wij wilde samen een nieuw huis kopen. Daar wij van te voren wisten hoeveel wij konden lenen was ons droomhuis snel gekocht en de hypotheek binnen 8 dagen geregeld. Tevens hebben wij alle verzekeringen bij Marcel onder afgesloten. Nu, in 2016, gaat Marcel wederom onze belasting aangifte verzorgen.

Zijn inzet, eerlijkheid en deskundigheid hebben gezorgd voor een fijne samenwerking welke tot op de dag van vandaag voortduurt.

Bedankt! Ruud en Thea Lacks


Dhr. en Mevr. Nederlof

Mijn vrouw en ik zijn, zoals dat heet, nog van voor de oorlog, en zo blijkt, onze generatie kan niet buiten mensen als Marcel van Beek. Waar wij het moeilijk mee hebben, neemt hij het ons uit handen, zoals met belastingaangifte en verzekeringen. Zo zal de blauwe envelop verdwijnen, en dat is met onze beperkte computervaardigheid gewoon bedreigend. Marcel is tegenover verzekeraars een "partij", wij een "klantje". Maar voor ons is zijn belangrijkste eigenschap, dat hij zich geheel in de situatie van zijn klanten kan verplaatsen.

Arie Nederlof - Enkhuizen


Nelleke A. van den Anker (Enkhuizen)

Kantoor Van Beek heeft sinds de oprichting mijn verzekeringen en hypotheek in portefeuille. Marcel van Beek ken ik uit de tijd dat hij werkzaam was bij het administratiekantoor, dat voorheen mijn belangen behartigde.

Op het moment dat hij Kantoor Van Beek begon, was het voor mij duidelijk: ik ging gewoon mee. Ik ben zeer tevreden met zijn adequate manier van werken, de persoonlijke aandacht en de adviezen.

Zelfs als het gaat om zaken die niet direct met verzekeringen of hypotheek te maken hebben, doet hij net even een stap extra en spant zich in om zijn klant te helpen.

Deskundigheid verzekerd – letterlijk en figuurlijk.


Marco Donkersloot en Natascha Reus

Duidelijk, betrouwbaar en zeer goed!!!

Betrouwbaar, duidelijk en eerlijk advies.

Van hypotheken tot alle verzekeringen alles keurig berekend, uitgelegd en desgewenst geregeld. Je wordt als persoon behandeld en niet als een nummertje. Kantoor Van Beek (Marcel van Beek) staat altijd voor je klaar en is iedereen aan te raden.

Kantoor Van Beek helpt u graag verder.

U kunt mij bereiken op 06-22381729 of marcel.vanbeek@kantoorvanbeek.nl.