vragen?

KantoorVanBeek is u graag van dienst.
Neem contact op om een afspraak te maken.

Particulieren

Waarom een financiële coach?

Vroeger was het bijhouden van je persoonlijke financiën heel simpel. Iedereen kreeg zijn salaris contant in handen. Je zag wat je kreeg en zag wat je uitgaf.

Wat je over had ging in een spaarpotje.

Of op een spaarrekening, want dan kreeg je rente en werd het steeds meer. Dat spaargeld was voor de grotere aankopen en voor het pensioen. Voor een huis sloot je een lening af bij een bank.

En tegenwoordig...?

Tegenwoordig is het niet zo overzichtelijk meer. Alles wordt geregeld via computers. Meer uitgeven dan wat er binnenkomt wordt gestimuleerd. Een hypotheek is allang geen simpele lening meer, het pensioen geen eenvoudig spaarpotje.

Verzekeringen via internet regelen. Niet voor iedereen geeft dit een gerust gevoel. Alle delen van het financiële totaal hebben invloed op elkaar. De belastingdienst stimuleert sommige zaken door de kosten ervan aftrekbaar te maken. Maar ook aan belastingvoordeel komt een eind!

Een goed financieel plan zorgt ervoor dat u niet alleen nu goed kunt leven maar ook later voldoende te besteden heeft.

Tegenwoordig is voor elke tegenslag een verzekering bedacht, ze zijn echt niet allemaal nodig! Sommige risico’s kunt u prima zelf dragen.

Makkelijker met een financiële coach

Steeds meer mensen zoeken daarom deskundige begeleiding bij het regelen van zulke financiële zaken. Een onafhankelijk iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Zo iemand is Marcel van Beek van KantoorVanBeek.
KantoorVanBeek helpt u om uw financiële zaken zo verstandig en efficiënt mogelijk te regelen.

U wordt voorzien van inhoudelijke en actuele kennis, zodat u goed geïnformeerd en op uw gemak de juiste beslissingen kunt nemen.
We leggen u de voorwaarden geduldig uit en ook de "kleine lettertjes". We wijzen u op de risico's die u mogelijk loopt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dat maakt het kiezen van de juiste verzekeringen, het sluiten van een hypotheek of het regelen van een goed pensioen weer een stuk eenvoudiger.
KantoorVanBeek; uw financiële coach!

Kantoor Van Beek helpt u graag verder.

U kunt mij bereiken op 06-22381729 of marcel.vanbeek@kantoorvanbeek.nl.